Heb je een vraag? Bel of mail ons!

DGA & Pensioen

In deze workshop neemt Bart van Scherrenburg, onze pensioenexpert uit Laren, je mee op een korte ontdekkingsreis door pensioenland. Kleine en grote knelpunten die kleven aan het opbouwen van een pensioenpot in de eigen B.V. komen aan bod. Van wetgeving tot aan commerciële en fiscale waarderingsverschillen.

Er gaan stemmen op om het pensioen in eigen beheer helemaal af te schaffen. Natuurlijk kan zoiets niet zonder een goede overgangsregeling. De staatssecretaris van Financiën streeft naar een (budgettair neutraal) alternatief voor het pensioen in eigen beheer per 1 januari 2016. Gelet op de diverse belangen welke zorgvuldig afgewogen moeten worden lijkt deze datum niet haalbaar. Misschien komt er op Prinsjesdag toch nog een konijn uit de hoge hoed!

In elk geval staat er de komende tijd genoeg te gebeuren rondom het pensioen en deze (gratis!) workshop levert voldoende handvatten op om weloverwogen keuzes te kunnen maken rondom de pensioenvoorziening in de eigen B.V.

Deze workshop staat gepland voor dinsdag 30 september 2015, van 10:00 tot 11:30 uur bij Kop of Munt, Singel 250, Amsterdam.


 

 

 

 

Training op maat nodig?

Zelf tijden bepalen?
Grotere groepen?
Neem contact op